0 termék, 0 Ft értékben Pénztárhoz »

arrow
1131 Budapest, Jász utca 179. rendeles@marseus.hu

2018.12.06.-i Laptop akciók | 4! >>

Tisztelt Partnerünk! 

Laptop fókusz hét! A héten minden hírlevelünket, laptop akciónkról és a héten érkezett újdonságokról számolunk be, érdemes lesz a szokottnál is jobban figyelni a hírleveleinket.

Ünnepi nyitvatartásunk:
2018. december 15-én szombaton zárva tartunk!
2018. december 21-én pénteken 14 óráig vagyunk nyitva. 
2018. december 22-től - 2019. január 6-ig zárva tartunk. 
Első munkanapunk 2019-ben: január 7 hétfő

Szállítmányozó partnerünk jelezte, hogy az év vége felé közeledve igyekezett felkészíteni kapacitását a megemelkedett megrendelésszám kezelésére. A futárszolgálat minden tőle telhetőt megtesz a gyors szállításért, de Budapesten és az agglomerációban előre láthatólag 2-3 munkanapos csúszással tudja a kézbesítéseket garantálni, azonban az is előfordulhat, hogy a december 17.-e után feladott küldemények kiszállítása csak a két ünnep között valósul meg.

Kérjük, hogy a fentiek miatt rendelését minél előbb adja le.

Megértését köszönjük!

Készleten lévő laptopjaink:

laptopok megtalálhatóak a hírhez kapcsolódó termékeknél, valamint az aktuális hírlevelünkben is. Ezért érdemes feliratkoznod a hírlevelünkhöz, hogy kapj minden munkanapon friss ajánlatot, illetve kedvező nettó viszonteladói árakat! 

Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásáig érvényes! 

a Marseus Computer kft. csapata 

Kövess minket a facebook oldalunkon is! 

A hírhez kapcsolódó termékek

Rólunk

A Marseus Computer Kft. 1999 óta fontos szereplője a hazai számítástechnikai kereskedelemnek. Kínálatunkban szerepel használt Pc, TFT, notebook, szerver, workstation, nyomtató, Pc és szerver alkatrész, gyári felújított termékek, új kifutó termékek, készletfelszámolásból származó új eszközök. Termékeinket tesztelt, bevizsgált, felújított állapotban, professzionális szerviz háttérrel, 1 év garanciával forgalmazzuk. Több éves kimutatásunk alapján garanciális reklamálásaink aránya 0,5%