Rólunk

A Marseus Computer Kft. 2001 óta fontos szereplője a hazai számítástechnikai kereskedelemnek. Kínálatunkban szerepel használt számítógépek, notebookok, monitorok, workstationök és okoseszközök, amelyeket tesztelt, bevizsgált, felújított állapotban, professzionális szervizháttérrel forgalmazzuk.

A webáruházban forgalmazott használt számítástechnikai eszközök a legnagyobb világmárkák már bizonyított modelljei (Apple, Dell, HP, Lenovo, Fujitsu, stb.). Ennek eredményeként nem csupán neves, hanem megbízható, ellenőrzött és tesztelt termékekhez lehet hozzájutni. Import tevékenységünknek köszönhetően a legjobb aktuális piaci árakon tudjuk kínálni termékeinket.

Termékeinket a legmodernebb technológiával, speciális szoftverekkel teszteljük, laptopjainkat egyedileg csomagoljuk, és minden eszközt minőségi állapotának megfelelően kategorizálunk, megkönnyítve ezzel vásárlóink döntését.

Az országban egyedülállóan nagy raktárkészlettel rendelkezünk, hogy akár egy darab termék vásárlása esetén, akár pedig nagyobb tételek rendelésekor gyorsan és maradéktalanul ki tudjuk szolgálni vásárlóinkat.

 

Munkatársak és elérhetőségeik

Németh István   
ügyfélszolgálat

E-mail: nemeth.istvan@marseus.hu   
Telefon: 06 70 627 4794

Juhos Balázs    
értékesítés

E-mail: juhos.balazs@marseus.hu   
Telefon: 06 70 627 0087

Kiss Dávid   
sales manager

E-mail: kiss.david@marseus.hu   
Telefon: 06 70 624 1725

 

 

 

Vezetőség

Újvári Péter   
ügyvezető igazgató, cégtulajdonos

E-mail: ugyvezeto@marseus.hu

Magyar Bálint   
beszerzési vezető, üzletvezető

E-mail: magyar.balint@marseus.hu

Újvári Miklós   
stratégiai igazgató   
 

E-mail: sales2@marseus.hu

 

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. Az adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tekintheti meg.