Viszonteladóknak

A Marseus Computer webáruházában bárki vásárolhat, azonban nagykereskedelmi árakat csak szerződött viszonteladói partnereink számára tudunk biztosítani.

A viszonteladói szerződés letölthető ide kattintva.

 

Fontos információ a 2021. október 5-e előtt kötött szerződésekről

Azoknak az ügyfeleknek, akiknek a szerződésük a fenti dátum előtt készült el, új viszonteladói szerződést kell kötniük.

Ennek oka részben a törvényi változásokban keresendő, hiszen az adózásról szóló előírásoknak a korábbi viszonteladói szerződésünk nem felel meg maradéktalanul (ilyen hiányosság pl. az adószám, mint kötelező adat megadása). Emellett a 2021. október 11-én bevezetett új webshop és a hozzá tartozó ügyfélnyilvántartó rendszer is az eddigieknél részletesebb információk meglétét teszi szükségessé.

Kérjük tehát meglévő ügyfeleinket, hogy az innen letölthető, 2021-es verziójú viszonteladói szerződést töltsék ki, írják alá és juttassák vissza kapcsolattartóikhoz, vagy küldjék el a rendeles@marseus.hu e-mail címre.

 

Amennyiben viszonteladóként szeretnél regisztrálni a Marseus Computer megújult webshopjába, kövesd az útmutatónkban lévő lépéseket.

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. Az adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tekintheti meg.