Eleged van a drága laptopokból? Vásárolj olcsóbban a Marseusnál!

A koronavírus miatt rengeteg cégnél álltak át az otthoni munkavégzésre világszerte, ez pedig a laptopok iránti kereslet robbanásszerű növekedésével járt együtt. Ennek eredményeként a hordozható számítógépeknek az ára is jelentősen emelkedett, viszont a Marseus Computernél segítünk a spórolásban.

Soha nem látott érdeklődéssel szembesültünk egy évvel ezelőtt a laptopok és számítógépek iránt, így a Marseus minden kollégája erőn felül dolgozott (és dolgozik a mai napig) azért, hogy ezeket a növekvő igényeket ki tudjuk elégíteni. Új beszerzési források után néztünk, majd igyekeztünk annyira felgyorsítani a logisztikai és ellenőrzési folyamatainkat, amennyire csak a lehetőségeink engedték, mindezt egy cél érdekében: hogy megmutassuk meglévő és leendő partnereinknek, hogy egy ilyen rendkívüli helyzet idején is számíthatnak ránk.

E bejegyzés május közepi írásakor is közel 260 különféle laptopmodell szerepelt a kínálatunkban, amelyekből összesen 1800 darabnál is több volt készleten. Hangsúlyoznánk, hogy ez egy pillanatnyi állapot, a termékpaletta gyakorlatilag percről percre változik. 1 darabos termékektől kezdve a 100 fölötti darabszámmal bíró készülékekig mindenre van példa nálunk, de azt elsődleges prioritásként kezeljük, hogy még átmenetileg se legyen készlethiány azokból a termékekből, amelyekre partnereinknek a leginkább szükségük van.

Régi ügyfeleink már bizonyára tisztában vannak vele, újak számára pedig hasznos információ lehet, hogy a Marseusnál elérhető laptopokat két nagy csoportba soroljuk, ezek pedig az "A", illetve "B" kategóriák.

Az "A" kategóriába olyan használt notebook tartoznak, amelyek a kategorizálási rendszerünk szerint megkapták az "A" minősítést. Az "A" kategóriás termékek esetében minden funkció 100 százalékosan működik, koruknak megfelelő esztétikai állapotban vannak, de láthatóan használt termékek. A kijelzőn maximum három pixelhiba észlelhető, jár hozzájuk töltő, akkumulátoraik pedig legalább 30 percig működnek. Lényegében tehát hibátlan termékekről beszélhetünk, viszont egy hasonló tudású, új laptop árának töredékéért beszerezhetők.

A "B" kategóriás termékek a kategorizálási rendszerünk szerint "B" minősítést kaptak. A besorolásnak minden esetben esztétikai okai vannak, de megfelelően működő termékekről van szó. Ezeknél a laptopoknál a kijelző foltos, karcos vagy pixelhibás lehet, továbbá a borításon lehetnek külsérelmi nyomok (repedés, törés). Emellett előfordulhat, hogy az akkumulátor hiányzik vagy 0%-os, míg az USB port is lehet törött vagy egyáltalán nem működő. Természetesen ezeket a problémákat kompenzálja a termékek ára, mivel egy B-s laptopot rendkívül kedvező áron lehet megvásárolni nálunk.

Bármelyikre essen a választásod, mindenképp nyersz vele, mivel nem kell vagyonokat költened a laptopok beszerzésére. Ráadásul minimum 6 hónap garancia mindegyik termékünkre van, esetleges problémáidat pedig értékesítő és ügyfélszolgálatos kollégáinknak bátran jelezheted, akiktől gyors és konstruktív megoldásra számíthatsz.

"A" kategóriás laptopjainkat itt találod, a "B" kategóriásakért pedig kattints ide!

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. Az adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tekintheti meg.