Foci EB-tippjáték a Marseusnál!

Nyerj naponta egy Marseusos focilabdát, vagy vidd haza a két 55"-os Samsung 4K Ultra HD tévé egyikét!

Június 11-én végre megkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság, így 5 év után újra góltotó játékot indítunk regisztrált ügyfeleinknek és partnereinknek!

A játék menete

Napi játékunkban mindig az adott napi meccsekre lehet tippelni emailben, méghozzá az aktuális nap első mérkőzésének hivatalos kezdőidőpontjáig. Tehát amennyiben egy napon az első meccs 15:00 órakor kezdődik, akkor 14:59-ig fogadjuk a tippeket a 15:00, 18:00 és 21:00 órakor kezdődő meccsekre egyaránt. Ha 18:00 órakor van az első meccs, akkor 17:59-ig várjuk a tippeket a 18:00 és 21:00 órakor kezdődő meccsekre. Ha pedig aznap csak 21:00 órakor van meccs, akkor 20:59-ig van lehetőség a tippek leadására.

A tippeket e-mailben várjuk a goltoto@marseus.hu emailcímre, és még egyszer hangsúlyozzuk, hogy a meccsekre kizárólag az aktuális nap első mérkőzésének kezdési időpontjáig fogadjuk a tippeket. Az első meccs kezdési időpontja után beérkezett tippek érvénytelennek számítanak.

A tippet tartalmazó emailben egyértelműen beazonosíthatónak kell lenni, hogy a játékos melyik meccsre és milyen eredménnyel adja le a tippjét (pl. "Magyarország - Franciaország: 1-0").

Az emailnek a tippen kívül az alábbi információkat kell még tartalmaznia:

- A játékos neve
- A játékos Marseus-weboldali profiljához tartozó vevőkód (megtalálható bármelyik számla jobb felső részében - segítség ide kattintva)
- A játékos emailcíme
- A játékos telefonszáma
- A játékos postacíme (ahová a nyeremény kézbesítését kéri)

A játék 2021. június 11-től július 11-ig tart. A játékban azok vehetnek részt, akik érvényes regisztrációval rendelkeznek a Marseus webshopjában.

Nyeremények

A napi nyereményt (mely egy Marseusos focilabda) mindig a végeredményt helyesen megtippelő játékos kapja. Abban az esetben, ha többen is pontos tippet adtak le, akkor sorsolással döntjük el, kié lesz a labda. Ha senki nem találja telibe az eredményt, akkor a nyertes csapatra vagy döntetlenre tippelők között sorsoljuk ki a nyereménylabdát. Az egyenes kiesési szakaszban a rendes játékidőben elért eredményt vesszük figyelembe.

Meccsenként egy-egy focilabdát lehet nyerni.

De ez még nem minden!
A játékon történő részvétellel esélyes vagy a fődíjra is, méghozzá kétféle módon:

1. Azok, akik a játék ideje alatt legalább egyszer elküldik tippjüket, részt vesznek egy sorsoláson, ahol egy 55"-os Samsung UE55TU7022 4K Ultra HD Smart TV talál gazdára.

2. Amennyiben az EB teljes ideje alatt Te adod le a legtöbb helyes tippet, vagyis Te gyűjtöd a legtöbb pontot, akkor szintén egy 55"-os Samsung UE55TU7022 4K Ultra HD Smart TV-vel lehetsz gazdagabb! (Pontegyenlőség esetén a legtöbb pontot elérő játékosok között sorsolással választjuk el a tévé nyertesét.)

Pontozás

A végeredményt helyesen megtippelő játékos 3 pontot kap. Amennyiben a pontos végeredményt nem, de a győztes csapatot eltalálja a játékos, úgy 1 ponttal gazdagodik.

Segítség a tippeléshez

Készítettünk egy táblázatot, hogy megkönnyítsük a tippelést. Ennek a táblázatnak a segítségével könnyen elküldheted szavazataidat, és követheted tippjeid a játék során.

A táblázatot itt találod --> TIPPTÁBLÁZAT

A táblázat használata természetesen nem kötelező, de hasznos eszköze lehet annak, hogy pontosan és egyértelműen tudd a tippedet beküldeni, illetve nyomonkövetni.

Eredménytáblázat és játékszabályzat:

A napi nyertesek listáját tartalmazó eredménytáblát itt találod --> NYEREMÉNYTÁBLÁZAT

A Marseus Góltotó játékszabályzatát pedig ide kattintva éred el --> JÁTÉKSZABÁLYZAT

© 2022 Logishop × Marseus Computer
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. Az adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tekintheti meg.