GAMER NOTEBOOK KÍNÁLAT A MARSEUSNÁL!

Gamer notebook kínálat a Marseusnál!

Kedves Partnerünk!

Gamer notebookokkal bővült a Marseus Computer kínálata, méghozzá nem is akármilyenekkel, hiszen az Acer és az ASUS márkák legkedveltebb modelljei közül csemegéztünk.

A limitált darabszámú gamer notebookok között megtalálható az Acer Nitro 5, ami kétféle modellben is rendelkezésre áll. Ami mindkettőben közös, az a 8. generációs, 2.3GHz-es órajelű Core i5-ös processzor, az 15,6 hüvelykes Full HD felbontású képernyő, valamint az NVIDIA GeForce GTX 1050 videokártya, mely 4GB GDDR5 memóriával rendelkezik. Az eladósorba került két variáns közül az egyikben 8GB, a másikban 16GB RAM található; előbbihez 128GB SSD, utóbbihoz 512GB SSD tartozik.

AMD processzorral támad az ASUS ROG TUF FX705DU, egész pontosan egy AMD Ryzen 7 3750H típussal, ami 2.3GHz-es órajelen ketyeg. Társként szegődött mellé 16GB DDR4 RAM és 512GB SSD, valamint egy 4GB GDDR5-ös NVIDIA GeForce GTX 1660 TI videokártya. A játékokat egy 17,3 hüvelykes kijelzőn keresztül lehet élvezni, amely Full HD felbontáson üzemel.

A legvérszomjasabb fenevad viszont az Acer Predator Helios 500 képében érkezik. A 8. generációs Core i7-8750H processzorhoz 2,2GHz-es órajel és 9MB cache tartozik, ami a 16GB DDR4 RAM-mal, az 512GB SSD-vel és a 8GB GDDR5 memóriával bíró NVIDIA GeForce GTX 1070 videokártyával kiegészülve nem csupán akadásmentesen, hanem lenyűgöző minőségben tárja elénk a játékokat. Persze, ehhez a 17,3 hüvelykes, Full HD felbontású képernyőnek és a 4 zónás RGB billentyűzet megvilágításnak is van némi köze.

Természetesen ezek a gépek nem csupán játékra, hanem munkára is kiválóan alkalmasak, hiszen még az igazán erőforrás-igényes grafikus vagy adatbáziskezelő szoftvereket is könnyűszerrel elfuttatja.

Lejjebb találod a még készleten lévő gamer notebookokat, amiket még meg tudsz szerezni a Marseusnál megszokott kedvező áron.
(Ha nem látsz már itt terméket, az azt jelenti, hogy sajnos mindegyik elfogyott.)

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. Az adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tekintheti meg.