Kisorsoltuk a Góltotó játékunk főnyereményeit!


Véget ért a foci EB. Európa futballkedvelő közönsége remek élményekkel, a Marsues góltotó játékának győztesei pedig értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak.

Nem csupán a pályákon voltak izgalmak az EB alatt, hanem bizony a Góltotó játékunk is rendkívül szoros végeredményt hozott.

Az utolsó, döntő meccs előtt két játékosunk szerezte a legtöbb pontot: a Dattaking Kft. 46 ponttal állt az élen, míg az Ácombácomp Bt. 43 ponttal a második helyen. Az Olaszország - Anglia finálé rendes játékidejében döntetlen eredmény született, amit az Ácombácomp Bt. helyesen tippelt meg, így 3 pontot begyűjtve a bajnokság végére az ő nevük mellett is immár 46 pont szerepelt.

A szabályaink értelmében holtverseny esetén a legtöbb pontot szerző játékosok között sorsoljuk ki a fődíjat, a szerencse pedig az utolsó pillanatban felzárkózó Ácombácomp Bt.-nek kedvezett, így ők nyerték az egyik 55"-os Samsung UE55TU7022 4K Ultra HD Smart TV-t!

A Dattaking Kft. ezután visszakerült abba a kalapba, amely az összes részt vevő játékos nevét tartalmazta, hiszen a másik fődíj nyertese közülük került ki. A sorsolás viszont a szintén jól szereplő (összesen 41 pontot gyűjtő) Bíró Jánost hozta ki győztesnek a Szám-Prog Kft.-től, így tehát ő nyerte a másik fődíjunkat, a 55"-os Samsung UE55TU7022 4K Ultra HD Smart TV-t.

A két fődíjunk nyertese tehát:
1. Ácombácomp Bt.
2. Szám-Prog Kft. - Bíró János

Gratulálunk a nyerteseknek, akikkel kollégáink rövidesen felveszik a kapcsolatot!

Játékosaink mindegyikének pedig köszönjük, hogy velünk játszottak, és további kellemes nyarat kívánunk!

© 2022 Logishop × Marseus Computer
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. Az adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tekintheti meg.