A MARSEUS MINDENKIÉ! - MOSTANTÓL MÁR MAGÁNSZEMÉLYEKÉ IS

A Marseus mindenkié! - mostantól már magánszemélyeké is

18 év után a Marseus Computer életében gyökeres fordulat áll be: megnyitottuk kapuinkat a magánszemélyek előtt, így tehát már viszonteladói szerződés nélkül, magáncélra is lehetőséget adunk a vásárlásra.

A Marseus 2001 óta íródó történelmében már sikeresen bebizonyítottuk, hogy viszonteladói és nagykereskedelmi mennyiségben vásárló partnereinket maradéktalanul ki tudjuk szolgálni minőségi, márkás, garanciás termékkínálatunkkal, méghozzá a lehető legkedvezőbb árakon.

Most pedig elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy mindazt a tudást és tapasztalatot, amelyet az elmúlt sok évben gyűjtöttünk, átadjuk magánszemélyeknek is.
Szeretnénk, ha minél szélesebb közönség tudna részesülni mindazon előnyökből, melyekkel nagykereskedelmi partnereink gazdagodtak az elmúlt közel két évtized során.

Magánszemélyként regisztráló vásárlóink a személyes adatok, a felhasználói azonosító és jelszó, valamint a számlázási és szállítási címek megadásával azonnal vásárolhatnak a webáruházban, emellett részesei lehetnek mindazon szezonális és időszakos akcióinknak, amelyek korábban csak viszonteladó partnereink számára voltak elérhetőek.

Fontos kihangsúlyoznunk, hogy a Marseus Computer Kft. telephelyén továbbra is csak az előre megrendelt áruk kifizetésére és átvételére van lehetőség, tehát hagyományos üzletet továbbra sem üzemeltetünk, csak átvevőpontot!

Üdvözöljük tehát magánszemélyként regisztráló vásárlóinkat, akiknek kellemes böngészést kínálunk a termékeink között! Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll mindenki rendelkezésére!

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. Az adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tekintheti meg.