Részletes hibalista lett elérhető a "B" kategóriás notebookokhoz

Ha nézelődtél már a Marseus Computer laptopkínálatában, bizonyára ismerősen csengenek az "A" és "B" kategória kifejezések. Ebbe a két csoportba soroljuk a gépeket, attól függően, hogy milyen állapotban vannak, mennyire látszódnak rajtuk a használat nyomai.

Arra azonban nem idáig nem volt lehetőség, hogy a "B" kategóriában lévő termékek pontos hibáiról információt adjunk.

Örömmel jelentjük, hogy már elérhetővé vált a raktárunkban lévő összes "B" kategóriás laptop egyedi hibalistáját tartalmazó adatbázisunk!

Ez a lista rendszeresen frissülni fog, az aktuális verziót pedig bármikor megtekintheted vagy letöltheted a https://bit.ly/Marseus-B-Notebook címről.

Mindezen túl pedig egy új hibaosztályozást is bevezettünk a "B" kategóriás laptopokon belül. Eszerint a hiba mértéke lehet enyhe (+), közepes (++), valamint súlyos (+++), a hozzájuk tartozó jelöléseket pedig megtalálhatod a táblázatban, a hiba leírásánál. Ezt a fajta értékelési szempontrendszert fogjuk használni mostantól minden beérkező árunál.
 

Arról pedig, hogy ezek az osztályozások és szimbólumok pontosan mit jelentenek, arról az alábbi táblázat szolgáltat részleteket, de a Vásárlói információkban is megtalálhatod ugyanezeket az információkat:

Hiba mértékeJelölésFoltKarcHorpadásRepedés, törés
Enyhe+Legfeljebb 1 db, 1€ pénzérme nagyságúTöbb mint 3 db és/vagy 3 cm-nél hosszabb, felületiLegfeljebb 1 db 5 Ft-os pénzérme nagyságúLegfeljebb 0,5 cm
Közepes++Legfeljebb 3 db, 1€ pénzérme nagyságúLegfeljebb 3 db, maximum 5 cm hosszú, NEM felületiLegfeljebb 3 db 5 Ft-os pénzérme nagyságúLegfeljebb 2 cm
Súlyos+++4 vagy annál több db, 1€ pénzérme nagyságú VAGY 1 db világító fehér voltTöbb mint 3 db és/vagy 5 cm-nél hosszabb3 db-nál több és/vagy 5 Ft-os pénzérme nagyságút meghaladóNagyobb mint 2 cm

A mostani változtatás bevezetésével könnyebbé, gyorsabbá és hatékonyabbá válhat a vásárlás, hiszen a konkrét hibák ismeretében hozhatod meg a döntésed, vagyis konkrétan tudni fogod, hogy mire számíts, ha egy "B" kategóriás laptopot szeretnél venni.

A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. Az adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tekintheti meg.