Viszonteladók, figyelem!

Új viszonteladói szerződés megkötése szükséges!

2021. október 11-én elrajtolt a Marseus Computer új webáruháza. Nem csupán a kinézetet alakítottuk át úgy, hogy megfeleljen a mai felhasználói igényeknek, hanem a webshopot kiszolgáló készlet- és ügyfélnyilvántartó rendszert is teljesen lecseréltük.

Részben emiatt, részben pedig az elmúlt időszakban érvénybe lépett törvényi változások miatt a meglévő viszonteladói szerződések aktualizálása, azaz újrakötése vált szükségessé. 

Ilyen változás például az adózásról szóló előírásokon belül az, hogy az adószámot kötelező megadni. De az új webshop teljes körű használatához az is elengedhetetlen, hogy a vállalkozásokhoz kapcsolódó magánszemélyt rögzítsünk.

Kérjük tehát meglévő ügyfeleinket, hogy az innen letölthető, 2021-es verziójú viszonteladói szerződést töltsék ki, írják alá és juttassák vissza kapcsolattartóikhoz, vagy küldjék el a rendeles@marseus.hu e-mail címre.

 

Amennyiben viszonteladóként szeretnél regisztrálni a Marseus Computer megújult webshopjába, kövesd az útmutatónkban lévő lépéseket.

© 2022 Logishop × Marseus Computer
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. Az adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva tekintheti meg.